Skip to main content
SDU bevæger sig

Gode SDU Moves

SDU bevæger sig stadig. Citizen Science-projektet, der skal få os alle til at bevæge os mere, havde i starten af september cirka 325 kolleger til Explore Campus Odense. Eventen var et samarbejde mellem ’Campus Odense Active Living’ og ’SDU bevæger sig’.

Af Anne Grønhøj , , 20-09-2021

Desværre fik alle ikke plads. Men der er håb. Den årlige Bevægelsesdag er på trapperne, og her bliver der et væld af aktiviteter med bevægelse – og måske teambuilding - som en del af arbejdsdagen. Det kan være fx floorball, yoga, søbiologi, SUP, løb, fodboldfitness, tai chi, fitnessdans, Walk’nTalk, Bike’nTalk til Nyt SUND og Nyt OUH, karate og meget mere.

Har du en idé til en aktivitet – eller gerne selv vil stå for en aktivitet – så skriv til ’SDU bevæger sig’ på sbs@sdu.dk.

Bevægelsesdagen er for alle medarbejdere (VIP og TAP) og afholdes inden for almindelig arbejdstid. Aktiviteten afholdes fredag den 15. oktober kl. 12-14 i alle campusbyer. Der vil både være fysiske og virtuelle aktiviteter ligesom vi fortsætter sammen-hver-for-sig-aktiviteter.

Bevægelsesdagen har fuld opbakning fra direktionen. Tag derfor med god samvittighed fat i kollegaerne, så I sammen kan bevæge jer.

Program og tilmelding udsendes ultimo september, hvor det vil kunne findes på ’SDU bevæger sig’-websitet. Tilmelding er obligatorisk.

Ansvarlig for siden: SDU Kommunikation

Redaktionen afsluttet: 20.09.2021