Skip to main content
Nyt SUND

Ansatte kom lidt tættere på Nyt SUND

30 SUND-ansatte sprang på cyklen, snørede skoene og kom lidt tættere på Nyt SUND og Nyt OUH, da vi testede Bike ’n’ Talk og Walk ’n’ Talk rundt om byggerierne.

Af Bente Kjær, 11-10-2021

En guidet cykeltur på 7 km. rundt om Nyt SUND og Nyt OUH eller en guidet gåtur på 2 km. langs Nyt SUND og Nyt OUH. Sådan lød tilbuddet til de ansatte på fakultetssekretariatet, som havde indvilliget i at være testpersoner på de to ture.

Da startskuddet lød torsdag den 7. oktober, var op imod 30 ansatte klar til at tage med på enten cykelturen eller gåturen, som begge gav mulighed for at komme lidt tættere på det hus, som mange af os skal flytte ind i om 1 ½ år. Den mulighed var flere af deltagerne glade for.

- Det giver så meget gejst, det at få muligheden for at følge med i byggeriet og spørge ind til detaljer, som kan komme til at have stor betydning for arbejdslivet på SUND. Jeg synes I skal holde fat i de guidede ture frem mod flytningen, lød det således fra en af deltagerne efter turen.

Og det er da også planen at tilbyde flere guidede ture. I første omgang tilbyder vi at arrangere guidede cykelture og/eller gåture for institutterne, som dem fakultetssekretariatet netop har været på. Turene kan arrangeres fra den 1. november. Er du interesseret, skal du tage fat i din institutleder.

I galleriet nedenfor kan du se billeder fra de guidede ture torsdag den 7. oktober.

Vil du på guidet tur?

Vi tilbyder at arrangere guidede cykelture og/eller gåture for institutterne fra den 1. november. Er du interesseret, skal du tage fat i din institutleder.

Husk, at du altid kan kontakte os med spørgsmål om Nyt SUND.

Skriv til os på nytsund@health.sdu.dk

Første stop på cykelturen var ved hovedindgangen til Nyt SUND, hvor der også vil være et stop for letbanen.

Her ses den nordligste del af Nyt SUND-bygningen, som kobler sig på det eksisterende SDU, hvor blandt andet fakultetssekretariatet vil være placeret.

På gåturen var der også et stop ved hovedindgangen til Nyt SUND, hvorfra der blandt andet vil være adgang til to af Nyt SUND-bygningens tre auditorier.

Her ses det tydeligt, hvordan Nyt SUND vil koble sig på det eksisterende SDU.

Næste stop på cykelturen var koblingszonen, som er der hvor Nyt SUND møder Nyt OUH. Byggeriet af Nyt OUH kan ses i baggrunden.

Deltagerne på gåturen gjorde også stop ved koblingszonen og den sydligste ende af Nyt SUND-bygningen. Her vil blandt andet Retsmedicinsk Institut og Afdeling for Anatomi være placeret.

Et kig fra koblingszonen op langs Nyt SUND mod det eksisterende SDU.

Cykelturen gik hele vejen rundt om byggepladsen for Nyt OUH. Her ses deltagerne ved hovedindgangen til Nyt OUH, som ligger i den modsatte ende af koblingszonen og Nyt SUND.

Da deltagerne på cykelturen havde været hele vejen rundt om byggepladsen for Nyt OUH, gik turen tilbage til SDU via Æblestien. Her var der et stop ved den nye stordyrsstald, som ligger til højre i billedet.

Efter et stop ved koblingszonen mellem Nyt SUND og Nyt OUH, gik gåturen tilbage til start via IOB, som resten af SUND kommer tættere på med indflytningen i Nyt SUND.

Her ses ruten for cykelturen.

Her ses ruten for gåturen.

Redaktionen afsluttet: 11.10.2021