Servicedesk

Henvendelse kan ske via e-mail: servicedesk@sdu.dk , eller pr. telefon: 6550 2990 mandag-torsdag kl. 8-15:30 og fredag 8-15:00.

For information om Servicedeskenes fysiske placeringer mhp. personlig henvendelse - klik her.

Du kan også selv oprette og følge din egen sag direkte i servicesystemet (ihlp) via dette link når du har indtastet dit SDU-brugernavn og -kodeord. Læs driftstatus for aktuelle og kommende hændelser her.

Se også IT-services aktuelle ydelseskatalog. Se IT-standardiseringsudvalgets aktuelle liste over godkendt hard- og software