Skip to main content

500 dage med verdensmålene

500 dage med verdensmålene   – Del din fortælling!

SDU har i 500 dage arbejdet strategisk med FN’s 17 verdensmål. Mange spændende projekter er blevet iværksat, måske du har været en del af et?

5. februar 2021 er det 500 dage siden, at studerende og ansatte var samlet til kick-off i september 2019 for at markere starten på SDU’s arbejde med FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling. Selv om restriktionerne som følge af COVID-19 har vanskeliggjort arbejdet og sat nogle af de planlagte indsatser på standby, er der alligevel blevet ydet væsentlige bidrag fra ansatte og studerende.

Du kan i filmen nedenfor se endnu flere eksempler på bidrag fra ansatte og studerende.

Når vi på SDU, så hurtigt har kunnet bidrage til verdensmålene, skyldes det blandt andet, at bæredygtighed langt fra er et nyt fænomen på SDU – hverken i forskningen eller i driften. SDU har 2015 arbejdet på at gøre vores campusser mere energieffektive og forskere på SDU har længe været engageret i arbejdet med at fremme bæredygtig turisme. Blot for at nævne to eksempler.

Del din fortælling!

Så når vi fra SDU, er kommet godt fra start i de første 500 dage, skyldes det især bidrag fra ansatte og studerende. Alle bidrag tæller og er vigtige i arbejdet med bæredygtighed og verdensmålene. Vi vil i forbindelse med markeringen af de første 500 dage gerne høre om flere store og små indsatser i arbejdet bæredygtighed. Intet bidrag er for lille!

Så har du selv, din kollega eller din enhed gjort en indsats, som andre fortjener at høre om så brug denne word-formular til at sende os din fortælling. Du er også meget velkommen til at indsende din fortælling i en video. Du sender din fortælling til vores_verdensmaal@sdu.dk.

Du giver samtidig samtykke til, at vi må bruge din fortælling på vores hjemmesider og sociale medier.

Redaktionen afsluttet: