Skip to main content

Følg arbejdet med forslagene fra ansatte og studerende til SDU’s arbejde med FN’s verdensmål

Det har siden juni 2019 været muligt at indsende forslag, der kan understøtte SDU’s arbejde med FN’s verdensmål. Nedenfor kan du se de ideer, som indtil videre er kommet ind. Du kan sortere forslagene efter de 17 verdensmål, emnerne i forslagene og status på arbejdet med forslagene.

Er status angivet som afsluttet, betyder det, at forslaget er blevet implementeret, mens igangsat betyder, at der arbejdes med forslaget. Evalueres betyder, at forslaget granskes nærmere før en beslutning om eventuelt at arbejdere videre med det. Idé betyder, at der ikke er aktuelle planer om at arbejde med forslaget.

Der er i øjeblikket over 200 forslag i Idébanken, men vi stadig meget interesseret i dine forslag til, hvordan SDU’s arbejde med verdensmålene kan blive endnu bedre.

Alle indkomne forslag læses og gennemgår en konkret vurdering af, hvorledes og hvornår idéen kan udvikles og omsættes til praksis. Vi undersøger også, om der allerede er lignende initiativer i gang i organisationen.

På sdunet.dk og sdu.dk fortælles løbende om de initiativer, der sættes i gang på baggrund af idéer fra ansatte og studerende


Idebank

Filtre via kategorierne eller angiv søgetekst nedenfor

Seneste iniativer

    Sidst opdateret: 21.09.2020