Skip to main content

Visuelle guidelines

Cobranding med FN-organisationen stopper

Fremover må hjulet bruges alene, men ikke sammen med SDU’s logo. Optræder hjulet sammen med SDU’s logo, betyder det, at SDU er forpligtet til at tilføje en specifik tekst. Se eksemplet ovenfor. Denne tekst ønsker SDU ikke at tilføje i alle sammenhænge. Når hjulet bruges, skal det være på hvid eller sort baggrund.  

Undgå SDG-wash

Verdensmålenes visuelle virkemidler – hjul og ikoner – skal primært anvendes i en kontekst, hvor Verdensmålene er hovedfokus. Logo, hjul og ikoner skal således ikke massedistribueres på alle materialer, vi får trykt.

Udvikling af nye funktioner til web

Internt: SDU’s ansatte får mulighed for at fremlægge idéer, planlagte projekter og initiativer på sdunet. Formålet er at vise de mange måder, der arbejdes med Verdensmålene på. Der udvikles en idébank til formålet.

Eksternt: Til et eksternt publikum udvikles en såkaldt foldable footer til sdu.dk. Denne funktion er god til at vise udvalgte cases.

Udviklingen af Idébank og foldable footer forventes afsluttet i 2020, første kvartal.

FN’s guidelines

For mere information om visuelle guidelines

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til Christine Højlund Andersen, Mikkel Larris eller SDU Kommunikation, Web (web).

Redaktionen afsluttet: 06.01.2020