Tilmeldings- og betalingssystemer

 

 

Opkræv f.eks. konferencegebyrer via Internettet.

Tilmelding

SDU IT tilbyder nøglefærdige tilmeldingssystemer til SDU-arrangører af møder og konferencer – med eller uden konferencegebyr/deltagerbetaling.


I tilfælde hvor deltagelse i konferencen/mødet indebærer betaling af et gebyr, kan arrangøren med fordel anvende en tjeneste som SDU IT har udviklet i samarbejde med Økonomiservice. Denne tjeneste gør det muligt for institutter m.fl. at modtage kreditkortbetalinger via Internettet på en sikker og krypteret måde, som er godkendt af PBS. Der kan benyttes Dankort og større internationale kreditkort, bl.a. Visa og MasterCard.


Et institut kan f.eks. i forbindelse med afholdelse af en konference etablere egne websider med program m.v. for konferencen og med et simpelt link til tilmeldingssystemet, hvor konferencedeltagerne bliver registreret samtidig med, at de ledes videre til betalingssystemet, hvor de skal afgive kreditkortoplysninger.


Fra betalingssystemet sendes besked til instituttet i løbet af få minutter efter at betalingen er gennemført. Og der sendes besked til Økonomiservice, som overfører beløbet til konferencens konto når beløbet er modtaget fra Nets (tidl. PBS).


Systemet rummer samtidig et administrationsværktøj, som gør det let for arrangøren at holde styr på navne, adresser, mail m.m. for de tilmeldte.
 
Betaling 

 

Tilmeldingssystemer kan bestilles ved at udfylde denne web-formular: http://webpay.sdu.dk/registration, gerne mindst 3 dage før der skal åbnes for tilmelding. Tilmeldingssystemer oprettes uden beregning.

 

Til orientering må systemet ikke bruges til handel med fysiske varer, som f.eks. bøger. Der henvises i stedet Studenterboghandlen og/eller Universitetsforlaget.

 

 

 

Kontaktperson: Louise H. Knudsen, SDU IT