Skip to main content
DA / EN

Kantinen

Kantinen finder du på plan 1. Her serveres varm mad, lune retter og sandwiches. Desuden har kantinen et velassorteret sortiment i frugt, salat, slik, kage, drikkevarer mm. Der er plads til at nyde din mad i kantinen samt ekstra pladser på plan 2. Der er desuden mikroovn til opvarmning af medbragt mad.

Bestilling

For ansatte ved SDU og UC SYD foregår bestilling af  forplejning i ProNestor

For øvrige bestillinger henvises der til dk136@foodandco.dk

 

Åbningstider

  • mandag - torsdag kl. 08.00-14.30
  • fredag  kl. 08.00-14.00
  Kontakt

...........................................................................

Vores team

Vores hemmelige ingrediens i alle vores hjemmelavede måltider, er vores medarbejdere. Hele det madglade team, som du hver dag møder, har en stor kærlighed til mad og en stor passion for at levere det bedste til de bedste. 

Vores Mad

I kantinen lægger vi al vores kærlighed i  maden, så du kan se frem til måltider, der giver glæde og nydelse. For os er variation og valgmuligheder nøgleord og derfor kombinerer vi traditionel og moderne mad.

Vi bruger velsmagende, sunde råvarer fra bæredygtige og etisk ansvarlige leverandører. En dansk blomme er nu engang bedst i sæsonen. Der er mange gode grunde til at servere de råvarer, som er lige uden for vores dør, når de samtidig har den bedste kvalitet. En citron og en appelsin gør dog af og til godt i madlavningen, så derfor kigger vi også lidt ud over Danmarks grænser. Vi begrænser os dog fortrinsvis til dansk og europæisk sæson, så vi sikrer variation uden at skulle hente råvarer hjem, som har været på langfart.

Sidst opdateret: 06.09.2023