Skip to main content
DA / EN

Pure

SDU har central forskningsregistrering. Det betyder, at SDU-forskeres publikationsoplysninger i videst mulige udstrækning  bliver tilføjet af  Team Pure på SDU  ud fra oplysninger fra online databaser. 
Team Pure tilbyder at registrere publikationer, når de er udgivet. Ønsker man at registrere før udgivelse, må den enkelte selv registrere ved at logge ind i Pure.

Du har stadig pligt til at sørge for, at alt du publicerer under ansættelse ved SDU bliver tilføjet i Pure, så det indgår i SDU’s samlede forskningsdatabase. Det gør du ved  løbende at tjekke nyt indhold, der bliver tilføjet til din Pure-profil og ved at lægge manglende publikationsoplysninger i Pure eller sende dem til Team Pure på mail puresupport@bib.sdu.dk.

Derudover har du også mulighed for at bruge Pure til at fremvise andre relevante informationer om din forskning og til at gøre din forskning open access.

Team Pure kan være behjælpelig med at registrere publikationer fra tidligere ansættelse. Kontakt Pure-support for dette.

Hvis I er interesserede i et oplæg eller et kursus om nogle af funktionerne i Pure, herunder oprettelse af CV'er, Open access, redigering af jeres profiler på forskerportalen, kommer vi gerne ud  på jeres institut eller center.

Log på Pure

Vejledninger til Pure

Datapolitik for Pure

Kommende kurser i Pure

Vi holder kurser hvert semester. Se kalenderen over kommende kurser her.

Se kursuskalenderen

Sidst opdateret: 29.04.2024