Skip to main content

Åben Forskerdag 2024

Kom til Åben Forskerdag 2024

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig Åben Forskerdag 2024. Her får du et indblik i de nyeste tendenser indenfor sundhedsforskningen – og mulighed for at se ph.d.-studerende dyste i formidling af vanskeligt stof i årets ph.d.-cup.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU og Region Syddanmark inviterer til Åben Forskerdag 2024 fredag den 8. november.

Åben Forskerdag er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor forskere og ledere fra hele regionen og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet mødes for at præsentere egen forskning og høre om de nyeste nationale og internationale tendenser indenfor sundhedsforskningen.

Åben Forskerdag afvikles i år som et heldagsarrangement fredag den 8. november fra 9.00 til 16.00 på Comwell Middelfart.

Første del af dagen består af gruppesessions med fremlæggelser og drøftelser af abstracts indenfor forskellige forskningsrelaterede temaer, mens dagen slutter af med afviklingen af den traditionelle Ph.d.-cup. Dagen byder desuden på en spændende keynote speaker.

Tilmeld dig Åben Forskerdag 2024

Åben Forskerdag er åben og gratis for alle.

Du kan læse mere om Åben Forskerdag, tilmelding med og uden abstract samt krav til abstracts på Region Syddanmarks hjemmeside her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Åben Forskerdag 2024 er du velkommen til at kontakte os.

Skriv til os her

Redaktionen afsluttet: 11.06.2024