Skip to main content

SDUnet: Ny fakultetsside og medarbejderportal på SUND

Sundhedsvidenskab har fået nye sider på SDUnet, og som ansat kan du nu finde den information, der er relevant for dig, samlet ét sted.

Sundhedsvidenskab har lanceret sin nye fakultetsside på SDUnet, hvor du bl.a. kan finde information om fakultetets råd, nævn og udvalg samt alt om Nyt SUND. Har kan også finde en oversigt over afdelinger og kontaktpersoner på fakultetssekretariatet.  Se den nye fakultetsside.

Hold øje med din nye medarbejderportal

Alle institutter får sin egen medarbejderportal, hvor du som ansat bl.a. kan finde den nye medarbejderhåndbog, som kan hjælpe dig med svar på de mest almindelige SDU-ting. Derudover kan du også finde oversigt over de nye servicesider, som indeholder relevant information om dit ansættelsesforhold.
Derudover vil nyheder og arrangementer fra både SDU, SUND og eventuelle nyheder fra dit eget institut fremover også komme direkte på forsiden af din medarbejderportal, så der er god grund til at følge med.

Nogle medarbejderportaler er allerede lanceret, og redaktørerne fra institutterne arbejder hårdt på at få gjort de sidste færdige. Find din nye medarbejderportal her.  

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer generelt om SDUnet eller fakultetssiden så kontakt webkoordinator:Pernille Bjerregaard Jensen

Fakultetsforside:

Se fakultetssiden, som indeholder generel information om Sundhedsvidenskab.

Medarbejderportal:

Find den nye medarbejderportal, som indeholder information fra dit institut. 

Spørgsmål til din medarbejderportal? Så kontakt:

Redaktionen afsluttet: 03.03.2022