Skip to main content
DA / EN

Feriefonden

Feriefonden åbner 1. december for bookninger til højsæsonen 2024 - Vigtig information om lodtrækning

Vi håber, I alle har haft en skøn ferie i løbet af året og er klar til at se frem til højsæsonen 2024. Vi har spændende nyheder at dele med jer angående bookinger og en ændring i vores system for tildeling af feriehuse.

Af Feriefonden ved Syddansk Universitet, , 07-11-2023

Bookinger åbner den 1. december 2023

Vi er glade for at meddele, at bookingen for højsæsonen 2024 åbner den 1. december 2023. Dette er din mulighed for at planlægge din næste ferie og sikre dig et dejligt sted at tilbringe dine sommermåneder.

Efter mange opfordringer ændrer vi i tildelingsmetoden for højsæsonugerne i sommerferien fra først-til-mølle til lodtrækning:

Lodtrækningen vil gælde for ugerne 26 til 32, og du vil have mulighed for at ønske flere huse og op til 10 perioder.

Du har mulighed for at indgive ønsker i perioden 1. - 17. december 2023 - vi trækker lod mandag den 18. december. Du får besked om du har vundet lodtrækningen umiddelbart efter vi trækker lod.

Øvrige perioder er stadigvæk efter først-til-mølle.

Regler for lodtrækning:

  • Alle medlemmer får 5 point ved indmeldelse i feriefonden.
  • Hvis du vinder i lodtrækningen, mister du 4 point.
  • Du optjener 1 point efter hver lodtrækning, og du kan aldrig have mere end 5 point.
  • Du deltager i lodtrækningen med det antal point, du har. Jo flere point du har, jo større er chancen for at vinde. Dog kan det ske, at du bliver udtrukket, selvom andre har 5 point, hvis du kun har 1 point. Pointene vil afgøre din prioritet i lodtrækningen.

Dette system giver alle medlemmer en fair chance for at få tildelt et feriehus i højsæsonen 2024, samtidig med at det belønner loyalitet over tid.

Så sørg for at tilmelde dig i god tid, og vær klar til at deltage i lodtrækningen, når bookingen åbner.

Vi håber, I ser frem til højsæsonen 2024 lige så meget som vi gør. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,
Feriefonden ved Syddansk Universitet


Redaktionen afsluttet: 07.11.2023