Skip to main content
DA / EN

Ny campusleder

Ny Campusleder på SDU Kolding

Professor Per Vagn Freytag er udpeget til ny campusleder for SDU Kolding

Af Anne Lieberg, , 22-02-2024

 Den nye campusleder på SDU Kolding er udpeget, og det bliver Per Vagn Freytag, der overtager posten som daglig leder på SDU Kolding efter Marianne Wolff Lundholt.

Campusdekan Simon Møberg Torp siger:
- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Per Freytag. Han er utrolig erfaren og kompetent og vil uden tvivl kunne bidrage til yderligere udvikling af SDU i Kolding.

Han glæder sig samtidig over, at SDU i Kolding er inde i en utrolig spændende udvikling, hvor vi supplerer vores uddannelsesportefølje med nye uddannelser fx en cand.merc. i Data Driven Business Development og en kandidatuddannelse i Data Science fra vores Faculty of Science.

Simon Møberg Torp benytter også lejligheden til at takke Marianne Wolff Lundholt for samarbejdet:
- Jeg vil gerne takke Marianne Wolff Lundholt. Hun har ydet en helt fantastisk indsats både på de indre og ydre linjer. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med hende.


Store ambitioner

Den nye campusleder, professor Per Vagn Freytag, ser frem til samarbejdet med de forskellige medarbejdergrupper og de studerende samt de mange forskellige gode eksterne samarbejdspartnere som campus Kolding har:
- Et centralt omdrejningspunkt for min forskning er virksomhedssamarbejde. Samarbejde er også helt centralt for at have succes på campus Kolding. Som i virksomhedssamarbejde handler et godt samarbejde om mennesker. To centrale faktorer i et godt samarbejde er engagement og trivsel.
Det bliver spændende at samarbejde med de mange engagerede og dygtige medarbejdere som der findes på de to institutter i Kolding og i de øvrige funktioner på campus. Vi bidrager alle på forskellig vis til de uddannelses- og forskningsaktiviteter som finder sted på campus Kolding til glæde for de studerende og det omgivne samfund. 
Jeg glæder mig til at kunne bidrage til de mange gode initiativer som allerede findes på campus og samtidigt også være med til at skabe et grundlag for nye initiativer til glæde for studerende, ansatte og det omgivne samfund. Et godt internt samspil er vigtigt for at opnå stærke resultater, men stærke resultater nås bedst i et aktivt samspil med andre uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder.   
 
Fakta

Per Vagn Freytag er forskningsleder for Business-to-Business og Supply Chain Management forskningsgruppen institut for Erhverv og Bæredygtighed i Kolding og er studienævnsformand for studienævnet for efter- og videreuddannelse på det samfundsvidenskabelige og sundsvidenskabelige fakultet ved SDU. 
Per Vagn Freytag er uddannet cand.merc. og ph.d. fra CBS. Tidligere har Per Vagn Freytag været institutleder ved marketinginstituttet ved SDU og professor ved Handelshøjskolen i Aarhus.

Redaktionen afsluttet: 22.02.2024