Skip to main content
DA / EN

Ombygning

Fakultetssekretariatet flytter til Forskerparken

Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat har de seneste fem år haft kontorer i nogle af SDU’s ældste bygningsdele fra 1966. Nu skal lokalerne renoveres.

Af Marek Bang Poulsen, , 01-12-2022

Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat er så godt som pakket ned. Der er flyttekasser overalt og mærkater på alle møbler; fredag 2. december er fakultetssekretariatets sidste dag på campus i denne omgang.

Fakultetssekretariatets medarbejdere arbejder som udgangspunkt hjemme 5.-6. december på grund af flytningen – og fra onsdag 7. december vil Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat være at finde i nye, midlertidige lokaler i  Forskerparken, som ligger ca. 1 km syd for campus.

Mens ombygningen står på, har fakultetets studievejledere fået et lokale stillet til rådighed af Institut for Biokemi og Molekylær Biologi, hvor der som udgangspunkt vil være en studievejleder til stede mindst 3 dage om ugen, fra mandag til onsdag.

Medarbejderne i fakultetssekretariatet vil gøre deres til fortsat at yde god service til de studerende og til kolleger på resten af fakultetet, uden at den fysiske afstand giver for store gener.

Hvis ombygningen forløber som planlagt, er medarbejderne i Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat retur på campus 1. august 2023.

Redaktionen afsluttet: 01.12.2022