Skip to main content
DA / EN
Adjungeret professor

Rahul Bhatnagar er udnævnt som adjungeret professor ved den lungemedicinske forskningsenhed (ODIN), Klinisk Institut

Rahul Bhatnagars forskningsfelt er inden for lungehindesygdomme og med tilknytningen forventes området at få et fagligt, forsknings- og uddannelsesmæssigt internationalt løft ved SDU og OUH

Rahul Bhatnagar er specialist i lungemedicin med særligt fokus på lungehindesygdomme. Han arbejder til dagligt som overlæge ved Southmead Hospital, North Bristol NHS Trust, og som klinisk lektor ved Academic Respiratory Unit, University of Bristol i England. Afdelingen og forskningsenheden anses begge som værende blandt de internationalt førende inden for diagnostik og behandling af lungehindesygdomme. Rahul Bhatnagar har været involveret i flere af de mest betydende kliniske studier inden for de seneste år og har samtidigt arbejdet på, at resultaterne har kunnet komme patienterne til gode.

- Med udnævnelsen af Rahul Bhatnagar får vi mulighed for at knytte endnu stærkere faglige-, uddannelses-, og forskningsmæssige bånd, med et af verdens absolut førende centre inden for området. Det er vores klare ambition at få tilknytningen vil løfte vores forskning inden for området til internationalt topplan, men ligeså vigtigt sikre, at det faglige niveau, vores patienter oplever hos os i hverdagen, bliver uovertruffen, siger Christian B. Laursen, der er professor og forskningsleder ved den lungemedicinske forskningsenhed.

Rahul Bhatnagar er allerede involveret i flere forsknings- og uddannelsesprojekter der udgår fra forskningsenheden omkring bl.a. diagnostik og behandling af væske i lungehinden på baggrund af kræftsygdom, og der er etableret udveksling af yngre forskere imellem institutionerne.

 

- It was a great honour to be invited to become affiliated the Faculty of Health Sciences at SDU, and with professor Laursen. Over the coming years., I hope that we can continue to strengthen the connection between our teams in Bristol and at SDU, and I look forward to developing our work in thoracic ultrasound, exchanging clinical and research knowledge across a broad range of topics, and supporting each other’s students 
Adjungeret professor Rahul Bhatnagar

Mød forskeren
Rahul Bhatnagar

Adjungeret professor Rahul Bhatnagar

Rahul Bhatnagar - CV

Redaktionen afsluttet: 21.03.2022