Skip to main content
DA / EN
Personalenyt

Personalenyt i fakultetsadministrationen

Personaleændringer i fakultetsadministrationen

TEK Kommunikation

TEK KOM glæder sig til at byde velkommen til 27-årige Mie Karoline Jørgensen som ny Content Creator pr. 1 oktober 2022. Mie er uddannet multimediedesigner og har tidligere undervist UCL’s ambassadører i brugen af Instagram, lavet SoMe-indhold for Bestseller, og så har hun stærke kompetencer inden for videoproduktion. Mie skal i samarbejde med kollegaerne i TEK KOM løfte kvaliteten og mængden af indhold til vores sociale medier, herunder TikTok, Instagram, YouTube, LinkedIn og Facebook med henblik på at tiltrække en masse nye studerende til vores uddannelser og formidle fakultetets forskning på helt nye måder. Hun bliver en del af markedsføringsteamet i TEK KOM med fast arbejdssted i Odense.
Desværre må vi også sige farvel til journalist Jacob Hougaard Christiansen, som har valgt at søge nye udfordringer og derfor forlader TEK ved udgangen af september måned. 

TEK Innovation

D.1. september 2022 er Finn Skøtt Hansen startet i en deltidsstilling som specialkonsulent i TEK-innovation. Finn skal arbejde med opstarten af projektet Large Structure Production. Finn kommer fra en stilling som specialkonsulent i SDU RIO og har i flere år været tilknyttet TEK-innovation og LSP-projektet.
TEK Innovation må desværre sige farvel til Sebastian Mohr, som har valgt at søge nye udfordringer. Sebastian fratræder ved udgangen af september måned.

TEK Uddannelse

Danny Colmorten har valgt at fratræde sin stilling som studiesekretær i TUS ved udgangen af denne måned, da han har søgt nye udfordringer på SUND. Vi er glade for at Kim Price, som pt. er barselsvikar for Harisa Tuemand-Seferovic, har sagt ja til at overtage stillingen, som Dannys afløser. Vi kender Kim som en dygtig medarbejder og er glade for at kunne tilbyde ham en fast stilling. Til at varetage studiesekretariatsopgaverne, frem til Harisa er tilbage fra barsel, er det lykkes os at ansætte Mette Lind Johansen, som nogle kender fra TUS.

Vi glæder os til samarbejdet med nye og gamle kollegaer.
Redaktionen afsluttet: 03.10.2022