Skip to main content
Printere

De nye printere er på plads -men ikke alle virker

IT-Service arbejder sammen med leverandørerne på højtryk for at implementere universitetets nye multifunktionsprintere. Flere af dem volder tekniske problemer

Af Bente Dalgaard, , 17-02-2020

140 nye printere er i vinterferien blevet installeret på SDU – på alle campusser. Godt halvdelen fungerer, som de skal, men desværre har der været tekniske udfordringer forbundet med udskiftningen.

Det betyder, at flere medarbejdere og studerende vil opleve, at den printer, som de ønsker at bruge, ikke fungerer. 

-Det er en god idé at prøve at genstarte maskinen, hvis den ikke virker. Hjælper det ikke, er det nødvendigt at finde en anden printer, siger projektleder Bjarne Kay. 

Find printere på SDU-kortet

Alle de nye printere er markeret på maps.sdu.dk, Når man taster printer i søgefeltet, vises samtlige maskiner. 

Der er funktionsdygtige maskiner i alle byer, på alle fakulteter og på Fællesområdet. Det gælder bare om at have tålmodighed og finde dem, der virker.

-Vi beklager besværet og håber på jeres forståelse, mens vi arbejder på at udbedre problemerne, siger Bjarne Kay.  

Medarbejderkort driller

Der er flere udfordringer med at få de nye printere i gang, og IT-Service har identificeret forskellige problemer. Ét af dem drejer sig om de medarbejderkort, som medarbejdere skal bruge når de printer. 

Kort med et nummer, der er lavere end 280.000, kan ikke bruges og skal udskiftes. Dette kan ske ved at henvende sig på sin lokale campus i Teknisk Service, hvor man kan få et erstatningskort.

Redaktionen afsluttet: 17.02.2020