Skip to main content
DA / EN
Ingeniører Uden Grænser

SDU er blevet medlem af Ingeniører Uden Grænser - hvilke muligheder giver det dig?

SDU er blevet virksomhedsmedlem af Ingeniører Uden Grænser, og derfor kan du som ansat hos SDU blive gratis medlem af Ingeniører Uden Grænser og gøre en forskel i en NGO, som arbejder for nogle af verdens fattigste.

Af Birgitte Dalgaard, , 26-11-2020

På trods af navnet skal man ikke være ingeniør for at være medlem af eller frivillig i Ingeniører Uden Grænser, for de har brug for en bred vifte af fagligheder i deres arbejde.

Ud over at gøre en forskel får du som medlem også:

  • adgang til sparring i faglige netværk
  • mulighed for at komme med i et projektteam på et udviklingsprojekt
  • nvitationer til events og kurser

Det er helt op til dig, om du har lyst til at blive en aktiv del af Ingeniører Uden Grænser, eller om du blot gennem dit medlemskab vil vise, at du bakker op om IUG’s arbejde.

Kort om Ingeniører Uden Grænser

Ingeniører Uden Grænser er en teknisk-humanitær organisation af frivillige medlemmer med mange forskellige kompetencer. IUG samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande; Bygger skoler og sundhedsklinikker, skaffer rent vand og bedre sanitære forhold, klimatilpasser sårbare lokalsamfund og etablerer solcelleanlæg og affaldsbehandling. IUG sikrer lokal forankring og varige løsninger, og indsatsen understøtter en række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om Ingeniører Uden Grænser: www.iug.dk  

Som ansat kan du gratis melde dig ind i Ingeniører Uden Grænser her: https://2886.foreninglet.dk/memberportal/teamenrollment/subscribe/30356

Redaktionen afsluttet: 26.11.2020