Skip to main content
SDU IT

Ny chef for SDU IT

Den nye enhed SDU IT får chef med stor erfaring inden for IT-drift i uddannelsessektoren.

Af Bolette Marie Kjær Jørgensen, , 14-01-2020

Det bliver den 50-årige Jacob-Steen Madsen, som bliver ny chef for SDU IT.

Jacob-Steen Madsen har mange års erfaring inden for ledelse og digitalisering, primært fra uddannelsessektoren, fra sine tidligere ansættelser, som IT-chef på professionshøjskolen UCSYD og IT-chef på Professionshøjskolen UC Nordjylland.

Aktuelt kommer han fra en stilling som IT-chef på UCL.

-Samarbejde på tværs af organisationen, et stort fokus på brugeren og den fælles holdindsats er væsentlige komponenter i arbejdet med at realisere SDU’s visioner på IT-området.

-Jeg glæder mig umådeligt til at være med til at tage ansvar for, at SDU IT skal videreudvikle det fundament, som skal udgøre SDU’s digitale nutid og, ikke mindst, fremtid, siger Jacob-Steen Madsen.

Tiltræder stillingen 1. marts

Jacob-Steen Madsen er uddannet kandidat i idræt og sundhed, samt international master i gerontologi, fra Syddansk Universitet.

Selvom han formelt set først tiltræder stillingen 1. marts, vil han allerede nu deltage i ansættelsesprocedurerne vedrørende de tre lederstillinger i SDU IT (ledere for hhv. IT Help, IT Apps og IT Base), som går i gang i denne uge.

-Det er et enigt ansættelsesudvalg, som har vurderet, at Jacob-Steen Madsen har de helt rigtige kompetencer til at lede SDU IT. Han har et stærkt IT-fagligt afsæt og et stort kendskab til uddannelsessektoren.

-Dette, kombineret med hans store relationelle evner, vil sikre målrettede digitale løsninger og service til brugeren – uanset om det er forskere, undervisere, ledere, ansatte, studerende og samarbejdspartnere, siger universitetsdirektør Thomas Buchvald Vind.

Jacob Steen-Madsen er gift og bor i Bogense. Han er far til to voksne sønner. 

Se mere om SDU’s nye digitale organisation 
https://sdunet.dk/da/administration/nyt_om_administration/ny_digital_organisation

 

Redaktionen afsluttet: 14.01.2020