Skip to main content
DA / EN
Forskning

Forskningens Døgn 2021

Forskningens Døgn er en årligt tilbagevendende landsdækkende begivenhed, hvor du kan få et kik ind i forskernes verden og se, hvordan forskningen præger vores dagligdag. Grundet Covid-19 finder Forskningens Døgn i år sted online.

Af Mimo Antabi, , 08-04-2021

Hvad kan du opleve?


Fra d. 23. til d. 29. april byder vi på en masse onlineaktiviteter for både børn og voksne: Oplev en lang række af SDU’s mest fremtrædende forskere i corona-debatten, når vi sammen med TV2 News journalist Gertrud Højlund blænder op for ‘Corona - 1 år efter’.

Kom med på bag kulisserne, når vi inviterer på live rundvisninger i vores dronehangar i HCA Airport og på Retsmedicinsk Institut i Winsløvparken.

For de yngste har vi premiere på et onlinespil om bæredygtighed og forskning, og har du lyst til fordybelse tilbyder vi både SDU Talks, hvor du møde forskerne live, og Ny Viden Podcast, hvor du kan dykke ned i et aktuelt forskningsemne, lige præcis når det passer dig.

Vi inviterer dig også med inden for i SDU’s tv-køkken, hvor vores forskere vil vise dig nogle af fremtidens klimavenlige retter.

Og er du glad for Sci-Fi, kan du se frem til et live talkshow, hvor science fiction-guruen Jakob Stegelmann møder fysiker og SDU-alumne Andreas Alberg-Fløjborg til en nørdet snak om Sci-Fi og videnskab.

Følg med på sdu.dk/forsk2021 og på Facebook: Ny Viden- SDU

Redaktionen afsluttet: 08.04.2021