Skip to main content
DA / EN

SDU IT

Store leveringsudfordringer på it-udstyr resten af 2021 og ind i 2022

Der er fortsat leveringstider på it-udstyr. I SDU IT gør vi, hvad vi kan for at imødekomme behovet, men ikke alle ønsker kan opfyldes.

Af Claus Trap Christensen, , 15-11-2021

SDU har ligesom andre steder både herhjemme og i udlandet i hele 2021 oplevet leveringsudfordringer på forskelligt it-udstyr.

I SDU IT har vi gjort, hvad vi kunne for hele tiden at kunne levere et meget smalt udvalg af computere, skærme med videre. Der har været længere leveringstider, men vi har kunnet opfylde de fleste behov.

Ingen garanti for levering i år

Nu kan vi konstatere, at det bliver endnu mere besværligt at sikre it-udstyr til SDU, og på mange produkter får vi lige nu leveringstider et stykke ind i 2022. Og selv på vores ret smalle sortiment oplever nu, at vi ikke kan fremskaffe standard-udstyr som skærme, laptops, dockingstationer og lignende i det omfang og med den leveringssikkerhed, vi gerne vil kunne tilbyde.

Men SDU er ligesom alle andre ramt af en række forhold i den generelle produktion og logistik på verdensmarkedet, der ligger helt udenfor SDU’s indflydelse.

Traditionelt modtager vi i de sidste måneder af et år bestillinger på it-udstyr, der ønskes udgiftsført i det indeværende år. Dette bliver en udfordring i år. SDU IT kan på ingen måder garantere, at udstyr kommer frem inden 31. december 2021.

I SDU IT gør vi alt, hvad vi kan for at fremskaffe it-udstyr, som ønskes, men vi håber også på forståelse for, at en række forhold er helt ude af vores hænder. Tak.

Redaktionen afsluttet: 15.11.2021