Skip to main content
DA / EN
Yerun

Internationalt event med afsæt i Verdensmålene

Kom og mød en masse kollegaer fra andre europæiske universiteter med Verdensmålene i centrum til Yerun Staff Days 7. og 8. april 2021. Eventen er for alle teknisk og administrative ansatte på SDU.

Af Kristina Dienhart, , 12-03-2021

Er du interesseret i at snakke med kolleger fra andre europæiske universiteter, der er optaget af, hvordan Verdensmålene integreres i driften og udviklingen af universitetet, så kommer her en invitation:

SDU er vært ved et to-dages event for administrativt og teknisk personale på de 17 universiteter, der er medlemmer af YERUN-netværket (Young European Research Universities).

Hvert år afholdes såkaldte Staff Days i regi af Yerun og værtsskabet går på tur. Med Verdensmålene som overordnet tema, inviterer vi til et digitalt event 7. og 8. april fra kl. 10:00 – 14:00. Vær opmærksom på, at alt foregår på engelsk.

Vi vil eksperimentere lidt med formatet, fordi vi ikke vil sidde og lytte passivt i to gange fire timer til en lang række præsentationer. I stedet inviterer vi til samtaler i mindre grupper inden for følgende temaer:

Facility management

- Better waste and resource management

- Green mobility

- Renewable energy and reduced energy consumption

Human resources

- Gender equality

- Returning to campus and office life post-COVID19 – new formats and workplace scenarios

Student services department

- Student Engagement and involvement

- Student Employability

- The SDG’s in education

Strategy & communication department

- SDGs as part of university communication and branding strategy

- Supporting researchers in SDG related dissemination

Format

I linket herunder kan du læse meget mere om eventet inklusiv et program. Her kan I læse om konceptet. Omdrejningspunktet er uformelle samtaler mellem deltagerne. Der vil være progression i gruppearbejdet fra dag et til to, så det er bedst at deltage begge dage - også i forhold til de andre i gruppen.

Efter tilmelding bliver man inddelt i mindre grupper, og der vil være nogle små før-event aktiviteter, som vi beder alle deltagere om at gøre. I skal skrive et spørgsmål, der skal indgå i gruppediskussionerne, og I opfordres til at dele dokumenter, links, film mv. med gruppen. På den måde håber vi, at samtalerne i grupperne kan få en god start, når ingen kender hinanden, og at langt de fleste ikke taler på deres modersmål.

  

Læs mere i denne invitation:

https://mailchi.mp/e766b75f359a/yerun-sdgs-staff-days-7-8-april-2021-see-you-in-the-virtual-world-for-real-world-conversations?e=53f3cafc16

-----

Fakta:

7. - 8- april 2021 kl. 10:00 – 14:00 begge dage

Online event via Teams

Sprog: engelsk

Deadline for tilmelding: 17. marts 2021

Tilmelding via conference manager:

https://event.sdu.dk/yerunpersonaledag2021

Redaktionen afsluttet: 12.03.2021