Skip to main content
DA / EN

Letbaneåbning

Åbningen af Odense Letbane markeres på SDU

Lørdag den 28. maj drager Odenses nye letbane på jomfrutur igennem byens gader. I løbet af dagen indvies alle stationerne fra Tarup Centret til de to stoppesteder ved SDU, og det markeres ved campus med aktiviteter og lidt lækkert til ganen.

Der er mulighed for en glimrende dag på SDU i Odense lørdag den 28. maj. Byens nye letbane, der har to stop ved campus Odense, indvies i hele byen, og du har mulighed for at deltage i festlighederne. Allerede fra kl. 11 vil der være børnevenlige aktiviteter og selvfølgelig mulighed for at overvære letbanens første officielle tur.

Ved stoppestedet Videnbyen serveres der rutebiler, slush-ice og popcorn – og så kan man deltage i en tegnekonkurrence! Ved stoppestedet nogle hundrede meter længere henne ved SDU’s hovedindgang bydes der på chokolade, så længe lager haves.

Hvis du overvejer at tage familien med på en lørdagsudflugt, vil det være oplagt at slå et smut forbi atletikstadion eller en af de naturskønne walk n’ talk-stier. Og selvfølgelig Odenses nye offentlige transportmiddel i aktion.

Læs mere om Odense Letbane og åbningen af den på den officielle hjemmeside.

Redaktionen afsluttet: 24.05.2022