Skip to main content
DA / EN

#forsk2024

Kom til Forskningens Døgn på Syddansk Universitet i uge 16-17

Forskningens Døgn er den perfekte anledning til at vise dit universitet frem for vennerne og familien og dykke ned i nogle af alle de spændende ting, der rør sig på campus!

Af SDU Kommunikation, , 10-04-2024

Vi afholder Forskningens Døgn i alle vores campusbyer. Bl.a. i Odense, hvor vi lørdag d.20. april kl. 10-16 fylder campus med 50 forskellige gratis events:

Du kan fx blive klogere på kunstig intelligens i vores tværfakultære AI-område eller besøge SDU's flagermuskælder. Vi giver dig også muligheden for at komme helt tæt på nogle af vores topforskere, når Clement Kjersgaard er vært for 4 forskersamtaler: Om vacciner og coronadebatten med Christine Stabell Benn og Anton Pottegaard, om Humaniora og skønlitteratur med Anne-Marie Mai, om det amerikanske præsidentvalg med Niels Bjerre-Poulsen og André Ken Jakobsson og om moderne spioner med Thomas Wegener Friis og Kira Vrist Rønn.

Huxi Bach inviterer med på en tur rundt i universet sammen med Mads Toudahl Frandsen og Sofie Marie Koksbang, og hvis du vil have endnu mere astrofysik, kan du besøge DanIsh Student Cubesat prOgramme (DISCO) og lære at kommunikere med satellitter.

De yngste kan få tjekket yndlingsbamsen hos Bamsehospitalet og slippe kreativiteten løs i vores lego-stand sammen med LEGO Masters. Og teenagerne (og deres forældre) kan blive klogere på generation Z og trivsel i selskab med Anna Lin, Ane Qvortrup og Anna Paldam Folker.

Og er du til biler og mekanik kan du sparke dæk og blive klogere på fremtidens transport sammen med High On Cars og SDU Vikings.

Du finder det samlede program for alle fem SDU-byer lige her: www.sdu.dk/forsk2024.

Redaktionen afsluttet: 10.04.2024