Skip to main content
DA / EN

Fribilletter

Kom med til ny klimakonference, FORUM

SDU stiller 100 billetter til rådighed for ansatte og studerende – 50 til hver gruppe -, der ønsker at deltage i klimakonferencen FORUM i forbindelse med Tinderbox Festival 2022.

Du kan nu komme med til et spændende arrangement om klima og bæredygtighed, da SDU har fået mulighed for at uddele 50 billetter til studerende og 50 billetter til ansatte, der ønsker at deltage i den nye klimakonference i Odense.

Det foregår den 23. og 24. juni tæt på festivalpladsen ved Tusindårsskoven fra kl. 10-16. Om fredagen er der adgang for alle, men det kræver en billet at deltage om torsdagen. Kontakt rektorsekretariatet (Rektorsekretariatet@sdu.dk) for at få udleveret billetter. Disse udleveres efter først til mølle-princippet.

I programmet er der oplæg fra en række prominente navne inklusive vores egen klimaprofessor og leder af SDU Climate Cluster, Sebastian Mernild. Han vil fortælle om den aktuelle situation med klimaforandringerne og komme med sit bud på hvilken retning, vi som samfund bør bevæge os.

Ny festival med bred arrangørgruppe

FORUM er en todages-konference, der præsenterer danske og internationale aktører og har fokus på klima, miljø, bæredygtig udvikling samt fremtidens løsninger i erhvervslivet og samfundet.

Med inspirerende talks og vidensdeling har FORUM til formål at opdatere byens erhvervsliv og borgere på, hvor langt Odense Kommune er med den klimahandleplan, som skal sætte rammen for, hvordan Odense bliver klimaneutral senest i 2030.

Konferencen arrangeres af Odense Kommunes Klimapartnerskab, hvori SDU indgår sammen med en række virksomheder.

Bemærk, at billetterne ikke giver adgang til Tinderbox Festival 2022. Når billetterne er givet væk, kan man komme på venteliste.

Redaktionen afsluttet: 13.06.2022