Skip to main content
DA / EN

Kunstforeningen

Kunstevent på SDU Odense

Kunstforeningen på SDU inviterer alle studerende og ansatte til et pop-up kunstevent den 28. september i Vinterhaven med mulighed for at se og købe litografiske værker.

Af Kunstforeningen, , 20-09-2022

Det litografiske værkstedsforlag Edition Copenhagen kigger forbi Vinterhaven på SDU Odense onsdag den 28. september kl. 11-14 og fremviser et udvalg af nogle af deres bedste og mest efterspurgte udgivelser.

Alle med tid og lyst er velkommen til ganske uforpligtende se litografiske værker af nogle af landets mest anerkendte billedkunstnere. Du kan blandt andet se værker af Martin Bigum, Cathrine Raben Davidsen, Rasmus Eckhardt, Kasper Eistrup, Erik A. Frandsen, Huskmitnavn, Eske Kath, John Kørner, Malene Landgreen, Christian Lemmerz, Michael Kvium, Anders Morgenthaler, Julie Nord, Frederik Næblerød, Leif Sylvester m.fl.

Du skal ikke være medlem af kunstforeningen for at deltage i eventen.

Hvad er Kunstforeningen SDU

Kunstforeningen SDU er en personaleforening for ansatte på SDU. Foreningen drives af og for ansatte på universitetet. Bestyrelsen indkøber dansk og international kunst, der udloddes på foreningens årlige generalforsamling i februar.

Læs mere om foreningen, og om hvordan du som ansat bliver medlem: https://sdunet.dk/da/servicesider/hr/ansaettelsesforhold/personalegoder_og_tilbud/kunstforeningen.

Redaktionen afsluttet: 20.09.2022