Skip to main content
DA / EN
Medarbejderkurser

SDU medarbejderkurser efterår 2023

Udbuddet af efterårets kurser er nu tilgængeligt. Gå ind og lad dig inspirere af vores store udvalg af kurser, seminarer, workshops og netværk på SDU.

Af SDU medarbejderkurser, , 13-04-2023

Vil du fortsætte din professionelle og personlige udvikling? Se hvilke muligheder du har i efteråret 2023

SDU medarbejderkurser udbyder kurser, seminarer, workshops og netværk til både tekniske, administrative og videnskabelige medarbejdere og ledere på SDU. Undervisere og facilitatorer er SDU's egne forskere, undervisere og specialister og også eksterne eksperter. Det balancerer høj kvalitet med lav pris og sikrer fokus på universitets kerneopgaver, på medarbejdere og lederes hverdag på SDU og på omsætning af læring i praksis.

Kompetenceudvikling er vigtigt for vores engagement, motivation og personlige karriereudvikling. Og det er lige så vigtigt for at sikre kvalitet og effektivitet i løsningen af universitetets opgaver. Så vi håber, du vil kigge forbi SDU medarbejderkurser og se, om der er noget, der matcher dine behov og ønsker.

SDU medarbejderkurser har fået ny kursusside med større brugervenlighed

Alle kursusaktiviteter - for både forår og efterår 2023 - er nu tilgængelige på SDU medarbejderkursers nye kursusside, hvor du nemt kan få overblik over de kursusaktiviteter, som er interessante for dig.

Vil du deltage i en eller flere af vores aktiviteter? Gå ind og lad dig inspirere af de mange tilbud og få allerede nu planlagt din kompetenceudvikling for efteråret 2023.

Du finder SDU medarbejderkurser her.

Redaktionen afsluttet: 13.04.2023