Skip to main content
DA / EN

Nyt fra HR

Ny rekrutteringsportal

Velkommen til en ny portal for alle, der er involverede i rekruttering og onboarding af videnskabelige og teknisk-administrative medarbejdere.

Af Karna Kühnell Gautier, , 15-06-2022

SDU HR lancerer i samarbejde med GET en ny portal om rekruttering og onboarding for alle, der bidrager til at rekruttere en mangfoldig talentmasse til SDU.

Hvordan kan vi lave et attraktivt jobopslag, der tiltrækker forskellige og kvalificerede kandidater? Hvordan laver vi en bias-opmærksom screening af ansøgere? Hvilke rammer har vi for sammensætning af udvalg? Hvilke rammer har vi for shortlisting og bedømmelse af videnskabelige medarbejdere? Hvordan laver vi en god onboarding og sætter rammerne for en karrierevej, der kan fastholde dygtige talenter? Hvilke IT-systemer bruger vi til hvad og hvordan? Og hvor er der hjælp at hente, hvis vi gerne vil kvalificere vores rekrutteringsprocesser?

På rekrutteringsportalen finder du inspiration, redskaber og skabeloner til alle trin i rekrutteringsprocessen tilpasset både VIP og TAP-rekrutteringer. Portalen er for alle, der på SDU arbejder med rekruttering og onboarding -eller har interesse heri.

Portalen er en del af SDUnet version 2.0, og indholdet er opstået i forlængelse af en kortlægning af rekrutteringsprocesser og de involveredes ønsker til understøttelse. SDU HR og GET videreudvikler og vedligeholder siden, som kvalificeres gennem et bredt samarbejde med alle fakulteter og Fællesområdet.

Nyansatte får også information om SDU som arbejdsplads og om at leve i Danmark

Rekrutteringsportalen er et supplement til de indgange, der allerede er til informationer til nyansatte og til internationale medarbejdere.

Velkommen til den nye portal om rekruttering og onboarding

Tag godt imod den nye rekrutteringsportal. Til dig som ansættende leder, HR-medarbejder, udvalgsformand eller medlem klik dig rundt, og find inspiration, redskaber og skabeloner. Skriv til SDU HR på HR udvikling mailbox, hvis du har input til siden. Det er din mulighed for at gøre portalen brugbar for både dig selv og dine kollegaer.

Besøg rekrutteringsportalen på SDU HR's serviceside


Redaktionen afsluttet: 15.06.2022