Skip to main content
DA / EN

Office 365

Office til alle - lær når du har brug for det!

Er dine Microsoft Office-kompetencer lidt rustne, eller er du bare aldrig kommet i dybden med mulighederne i værktøjerne, så er der nu hjælp at hente på SDUnet.dk.

Af SDU Digital, 07-03-2024

Her har SDU IT, SDU HR og SDU Digital sammen etableret et læringsunivers. Universet består af video-tutorials om funktionaliteter i Microsoft Office365-pakken. Det drejer sig om Excel, Forms, OneDrive, Outlook, Planner, PowerPoint, Teams, ToDo (opgaver), Windows 10, Windows 11 og Word.

Mere end hundrede nano-videoer giver dig her tips og tricks til de forskellige værktøjer i Office365-pakken. Dvs. du behøver ikke se lange videoer for at lære at bruge de enkelte funktioner i f.eks. Teams, Excel eller Outlook, men kan gå direkte til en 2-3 minutters video med netop den funktionalitet, du har brug for at vide noget om.

Du kan se videoerne enkeltvis eller sammensætte dem som et egentligt onlinekursus - eller blot bruge de små videoer som et opslagsværk, hvor du lige tjekker op på en funktionalitet.

Videoerne er på dansk, og de vil fremadrettet blive tekstet både på dansk og på engelsk.

Du kan finde videoerne på SDU ITs serviceside: Office 365 tips og tricks og via SDU HRs kursusside: SDU medarbejderkurser.
Gem linket som en favorit, så du altid har opslagsværket ved hånden.

Send gerne tips til os: ninat@sdu.dk, hvis du har forslag til nye videoer eller gode eksempler, som andre kan have fornøjelse af.

Redaktionen afsluttet: 07.03.2024