Skip to main content
DA / EN

SDU Bevæger Sig

Tag dine kolleger med på opdagelse

Er du nysgerrig på, hvad der gemmer sig bag dørene i Nyt SUND? Så er det nu, du har chancen for at komme tættere på og opleve det selv. Vi inviterer dig og dine kolleger til en spændende semi-guidet rundvisning i det helt nye byggeri.

Den 23. og 25. oktober slår vi dørene op til Nyt SUND og inviterer alle SDU-ansatte med på en semi-guidet rundvisning i det nye byggeri.

I får udleveret et kort, som guider jer gennem en række "levende poster" rundt om i byggeriet, så I på egen hånd kan udforske udvalgte områder.

Mød poster ved auditorier og undervisningslokaler, studiezoner, grupperum og kantineudsalg. Få desuden et indblik i SUNDs laboratoriegange, færdighedslaboratorier og kontorkultur.

Så sæt kryds i kalenderen, og tilmeld dig en eftermiddag med spændende opdagelser i Nyt SUND.


Tid og sted:

Dato: 23. og 25. oktober 2023.

Tidspunkt: 13:45-15:00.

Mødested: Stenten, ud for lokale U30.


Program:

13:45-14:00: Ankomst, velkomst og udlevering af kort.

14:00-15:00: Posterne er åbne for besøg og spørgsmål.

I kan udforske posterne i jeres eget tempo og afslutte aktiviteten før kl. 15, hvis I ønsker det. Det er jeres tur, og I kan skræddersy den efter egne interesser og nysgerrighed.


Har du spørgsmål?

SDU Bevæger Sig står bag den semi-guidede rundvisning i Nyt SUND. Har du spørgsmål til aktiviteten kan du derfor kontakte bevægelseskonsulent Linnea Marie Sjöberg på:


Om SDU Bevæger Sig:

SDU Bevæger Sig' er et Citizen Science-projekt, der skal bidrage til at skabe en kultur med mere bevægelse i hverdagen for ansatte og studerende på SDU.

Projektets formål er dels at øge opmærksomheden på vigtighed og effekter af bevægelse i løbet af studie- og arbejdsdagen og dels at skabe rummet til flere bevægelsesaktiviteter.

Læs mere om SDU Bevæger Sig her.

Redaktionen afsluttet: 27.09.2023