Skip to main content
DA / EN

Systemopgradering

Templafy opdateres til Templafy Hive

Torsdag den 23. juni opdateres Templafy til den nyeste version, Templafy Hive. Det betyder en lettere adgang til skabeloner og dokumenter med SDU’s brand direkte i Word, Power Point og Excel.

Vi opdaterer Templafy til den nyeste version, Templafy Hive, torsdag den 23. juni. Med den nye version vil du opleve en opdateret brugerflade og nye funktioner, som vi kommer til at benytte i fremtidige skabeloner.

Når du åbner dit Office-program, vil du fra den opdaterede Templafy startskærm have mulighed for at vælge en SDU-skabelon eller et tomt dokument, som er indstillet med SDU’s skrifttype og farvepalette.

Hvad skal jeg selv gøre?

Første gang du efter opdateringen åbner et program, der bruger Templafy, vil du blive bedt om at genudfylde din brugerprofil. Dette skal du gøre, selvom du tidligere har haft en Templafy-profil.

Vær opmærksom på, at det er muligt at have flere profiler. Dette kan være en god idé, hvis du for eksempel arbejder på både dansk og engelsk, eller hvis du har flere forskellige jobfunktioner, du skriver fra.

Når du har genoprettet din brugerprofil, er du klar til at bruge Templafy Hive.

Den nye version vil, ligesom tidligere, kunne findes på sdu.templafy.com.

Redaktionen afsluttet: 23.06.2022