Skip to main content
DA / EN

Odense

Vi kører GRØNT 2023

Afdelinger eller kontorer på SDU Odense inviteres hermed til at deltage i Odense Kommunes årlige kampagne, der fokuserer på grønne og aktive transportvaner på arbejdspladser i Odense. Fordi SDU er en af de ni grundlæggere i Odense Klimapartnerskab, er alle interesserede inviterede til at deltage.

Formålet med kampagnen er at motivere endnu flere odenseanere til at transportere sig mere aktivt og grønt til arbejde. At transportere sig grønt og aktivt kan være mange ting: F.eks. cykle, gå, samkørsel, kollektiv trafik, elbil eller sågar at arbejde hjemmefra. Alt dette tæller med i kampagnen! 

Hovedlinjerne i kampagnen er:

  • Kampagnen kører i uge 44-47, hvor der sættes fokus på de grønne og aktive transportvaner. 
  • Alle kan være med - Det handler ikke kun om, hvor langt man transporterer sig grønt og aktivt, men om at transportere sig mere grønt og aktivt end man plejer - Det er også et lille skulderklap til dem, som allerede transporterer sig grønt og aktivt. 
  • Kampagnen kører lavpraktisk med plakater og afkrydsning af aktive og grønne transportdage.  
  • Der er attraktive præmier på højkant. 
  • Klima- og Miljøforvaltningen kommer på besøg hos jer en enkelt dag i løbet af kampagneugerne, hvor vi gerne vil have en stand hos jer (f.eks. i forbindelse med jeres frokostpause), hvor der vil blive delt lidt merchandise og information ud om grønne transportvaner. Vi tager 1-2 cykelsmede med som på vores regning laver et mini-cykelservice på deltagernes cykler.  

Hvis jeres afdeling/kontor gerne vil deltage (det koster ikke noget at deltage), så vælg en kontaktperson og send en mail til Klima- & Miljøforvaltningen på krjun@odense.dk . Tilmelding skal ske senest d. fredag den 29. september.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Redaktionen afsluttet: 15.09.2023