Skip to main content
DA / EN

SDU Odense

Vi kører grønt 2024

Afdelinger eller kontorer på SDU Odense inviteres til at deltage i Odense Kommunes årlige kampagne, der fokuserer på grønne og aktive transportvaner på arbejdspladser i Odense. SDU er en af de ni grundlæggere i Odense Klimapartnerskab, og derfor er alle interesserede inviterede til at deltage.

Formålet med kampagnen er at motivere endnu flere odenseanere til at transportere sig mere aktivt og grønt til arbejde. Og det kan være mange ting at transportere sig grønt og aktivt - fx cykle, gå, køre flere sammen, bruge kollektiv trafik, køre i elbil eller endda arbejde hjemme. Alt det tæller med i kampagnen.

Hovedlinjerne i kampagnen er:

  • Kampagnen kører i uge 44-47, hvor der sættes fokus på de grønne og aktive transportvaner.

  • Alle kan være med - det handler ikke kun om, hvor langt man transporterer sig grønt og aktivt, men om at transportere sig mere grønt og aktivt, end man plejer.

  • Der er attraktive præmier på højkant. Odense Kommune trækker lod blandt deltagerne i Odense Klimapartnerskab.

  • I får udleveret en plakat (eller flere) med plads til navnene på op til 25 medarbejdere på hver plakat. Her skriver man sig på hver især og markerer ganske enkelt bare i hånden med en kuglepen symboler på de dage, hvor man transporterer sig grønt til og fra arbejde. Hver markering af en medarbejders grønne transporttur er et lod i konkurrencen

Alle, der tager del i Vi Kører Grønt og har tilmeldt sig cykeltjek på formular udsendt af Klima- og Miljøforvaltningen, kan henvende sig hos Folkebo Cykler, som på kommunens regning laver en mini-cykelservice på deltagernes cykler.

Følg linket og find info om, hvor du kan finde ladestandere, hvor du kan parkere din cykel, og hvor du finder cykelværkstedet: https://sdunet.dk/enheder/byerne/odense/vejviser-parkering/campusvej.

Hvis jeres afdeling eller kontor gerne vil deltage (det koster ikke noget), så vælg en kontaktperson og send en mail til Bill Busch Andersen, bban@sdu.dk. Tilmeldingen begynder i uge 43.

Redaktionen afsluttet: 22.10.2024