Skip to main content
HR

 

SDU Bevæger Sig anbefaler 'Intelligent Træning"

Din krop er ikke skabt til at sidde stille i længere tid. Med konceptet 'Intelligent Træning' får du en pakke med øvelser, der er med til at forebygge og lindre smerter og ubehag og samtidig forbedre dit velvære, når du har stillesiddende arbejde. 
 
Pakken er udarbejdet af Forskningsenheden for Fysisk Aktivitet og Sundhed i Arbejdslivet (FAS). Teamet består af nogle af de førende på netop dette felt, og professor Karen Søgaard står i spidsen for teamet.  Forskningsenheden fik til opgave at lave de bedste, mest effektive og anvendelige (behold bare dit almindelige tøj på) træningsprogrammer med særligt fokus på medarbejdere med stillesiddende arbejde – fx studerende, kontoransatte eller forskere. Øvelserne kan være med til at forebygge og afhjælpe problemer med nakke, skuldre, ryg med mere.

 

Træningsvideoer og øvelsesplakater

I videoerne nedenfor vil du finde mere information om baggrunden for intelligent motion og intruktioner i at udføre øvelserne.
Du kan også downloade træningsplakater her. På den måde er øvelserne lettere at huske, når du først er blevet bekendt med dem i videoerne.

God fornøjelse med din intelligente træning!

 


 

Sidst opdateret: 12.06.2024