Skip to main content
IT

SDU IT starter installation af Windows 11 om kort tid

SDU IT starter installation af Windows 11 om kort tid. Her kan du læse mere om nye og velkendte features.

Af SDU IT, , 22-09-2023

Her kan du se hvilke nye features der er i Windows 11 samt hvilke features du allerede kender fra Windows 10.

  1. Nyt Startmenu-layout: Windows 11 har en opdateret og mere centralt placeret Startmenu, der giver dig et mere moderne udseende og hurtig adgang til dine apps og dokumenter.
  2. Forbedret multitasking: Snap Layouts og Snap Groups gør det lettere for dig at organisere og arbejde med flere vinduer og applikationer samtidigt, hvilket kan øge din produktivitet.
  3. Bedre understøttelse af touch og pen: Windows 11 er optimeret til berøringsskærme og digitale penne, hvilket giver dig en mere intuitiv oplevelse, hvis din enhed har touch-funktionalitet.
  4. Nyt Microsoft Store-design: Microsoft Store har fået en opdatering med flere apps og et mere brugervenligt layout, der gør det lettere for dig at finde og installere software.
  5. Widgets: Windows 11 introducerer widgets, der giver dig hurtig adgang til nyheder, vejr og kalenderbegivenheder direkte fra dit skrivebord.
  6. Bedre virtual desktops: Virtual Desktops er blevet forbedret med nye funktioner, der gør det lettere for dig at organisere og skifte mellem forskellige arbejdsområder.
  7. Forbedret ydeevne: Windows 11 byder på generelt bedre ydeevne og lavere systemkrav sammenlignet med Windows 10, hvilket kan give dig en hurtigere og mere effektiv oplevelse.
  8. Software Center: Windows 11 inkluderer fortsat et Software Center, som du kan bruge til at administrere og installere software på din enhed, ligesom i Windows 10.
  9. Heimdal Thor-løsning: Med Heimdal Thor-løsningen kan administratorrettigheder tildels og installationer af applikationer kan fortsætte, hvilket hjælper med at sikre din enhed mod skadelig software og trusler.
Redaktionen afsluttet: 22.09.2023