Skip to main content
DA / EN

Om rekruttering

Et år med Online Open Day: Sådan er det gået

Et tilbud til potentielle internationale SDU-studerende

Af SDU Studieservice, , 05-04-2024

Siden Online Open Day for første gang løb af stablen i januar 2023, er antallet af besøg vokset stødt, og eksekveringen forløber glidende i kraft af et vellykket samarbejde mellem de fem fakulteter, SDU Rio, SDU IT og SDU Studieservice.

I løbet af det seneste år har Online Open Day været afholdt i alt fire gange. Besøgstallet toppede med 902 besøg ved det seneste event i januar 2024 – her kom de besøgende primært fra Tyskland, Italien, Spanien og Polen. Til sammenligning var der 440 besøg ved eventet i januar 2023.

De besøgende kan vælge mellem forskellige Zoom-rum

Ved Online Open Day har hvert fakultet sit eget Zoom-rum, hvor de besøgende kan møde og chatte med to internationale studerende, der fortæller om deres uddannelse, om livet som studerende på SDU, og hvordan det er at komme til Danmark som international studerende. 

Medarbejdere fra Optag betjener Zoom-rum, hvor de besøgende kan få svar på alle deres spørgsmål om optagelse på en bachelor- eller kandidatuddannelse, og endelig kan de hos SDU International høre mere om, hvordan det generelt er at flytte til Danmark og studere. Senest har SDU Rio tilsluttet sig eventet og bidrager med at gøre de besøgende klogere på karrieremulighederne i Danmark.

Hver gang, der afholdes Online Open Day, opstår der nye perspektiver og udviklingsmuligheder, som gør os klogere på målgruppen og er med til hele tiden at forbedre Online Open Day.

En ting er sikkert - Online Open Day er kommet for at blive.

Vil du vide mere

Online Open Day afholdes igen den 6. juni kl. 14-16.
Så spred rygtet eller rettere: linket!

Redaktionen afsluttet: 05.04.2024