Skip to main content
DA / EN

Om studiestart

Velkommen til de nye internationale studerende

Om optagelse, studiestart og mere til

Af SDU Uddannelse, , 18-09-2024

Studiestarten er i fuld gang, og som altid valfarter der ikke kun nye studerende til SDU fra hele landet, men fra hele verden. Vi byder velkommen til over 400 nye udvekslings- og gæstestuderende fra mere end 35 lande og flere end 1000 full degree-studerende, som kommer til at have deres daglige gang i Esbjerg, Kolding, Odense og Sønderborg.

Orientation Days: De internationales studiestart 

Hvert semester afholder fakulteterne og SDU Uddannelse velkomst for alle nye, internationale studerende. 

På SDU Odense blev Orientation Days for alle nye udvekslingsstuderende afholdt på de to sidste hverdage inden semesterstart. Dagene består af en generel velkomst og en specifik velkomst på fakulteterne. Den internationale studiestart for full degree-studerende blev arrangeret og afholdt af fakulteterne og de enkelte studier. 

MitSDU (åbner i nyt vindue) kan du læse mere om Orientation Days på SDU’s campusser. 

På hver campus tages der hånd om de internationale studerende for at sikre dem en god start både i Danmark og på SDU.  

I Odense inviteres de studerende ind i Microsoft Teams-grupper, hvor de kan finde svar på mange af de praktiske ting, som venter: registrering i Danmark, studiekortudlevering, og meget mere. For de internationale full degree-studerende er der yderligere indhold om ”How to start your career in Denmark”.   

Vidste du at… ? 

Når vi siger velkommen til de nye internationale studerende, tager ca. 400 af SDU’s studerende på udveksling hos vores partneruniversiteter rundt omkring i verden. 

Vil du vide mere? 

Se mere om Orientation Days på SDU’s campusser på MitSDU (åbner i nyt vindue). 

Hvis du er nysgerrig på SDU’s internationale samarbejder, kan du finde mere information på sdu.dk/sduinternational (åbner i nyt vindue).

Relevante tal og statistikker vedr. internationalisering på SDU finder du på SDU Analytics’ serviceside på SDUnet (åbner i nyt vindue). 

Redaktionen afsluttet: 18.09.2024