Skip to main content
DA / EN

Lancering

Velkommen til et nyt univers for alle, der bidrager til at SDU kan levere uddannelse

SDU Studieservice lancerer ny serviceside om undervisning og eksamen og flytter ved samme lejlighed Studieservice nyhedsbrevet til en ny platform.

Hvordan kommer jeg ind på itslearning eller Digital Eksamen, og findes der vejledninger? Hvad er proceduren, hvis jeg har mistanke om eksamenssnyd? Er der hjælp at hente, hvis jeg gerne vil udvikle min undervisning eller have hjælp til den litteratur, jeg skal bruge i min undervisning? Og hvor kan jeg få mere at vide om SDU’s kvalitetssystem eller få adgang til uddannelsesdata?

Svar på alle disse spørgsmål og meget mere er samlet i servicesiden Undervisning og eksamen, som henvender sig til undervisere og alle, der på SDU arbejder med uddannelsesadministration eller har interesse heri.

Servicesiden er et resultat af processen for SDUnet version 2.0, og indholdet er opstået i forlængelse af en dedikeret brugerinddragelsesproces. SDU Studieservice vedligeholder siden, som kvalificeres gennem et bredt samarbejde med alle fakulteter og relevante enheder i SDU’s fællesadministration.

Mit fakultet har også en indgang for information om undervisning og eksamen
Servicesiden Undervisning og eksamen er et supplement til den indgang, du måtte kende fra det fakultet, hvor du har din daglige gang. På servicesiden er der flere steder adgang til fakulteternes informationer om uddannelsesadministration, så du nemt kan orientere dig i de generelle informationer og derfra klikke dig videre til fakulteternes universer.

Studieservice nyhedsbrev udgives nu via servicesiden
Hvis du er vant til at læse nyheder om uddannelsesadministration, skal du fremover ikke åbne Studieservice nyhedsbrev som en PDF, og det udsendes ikke længere den sidste tirsdag i måneden. Med lanceringen af servicesiden udgiver SDU Studieservice løbende nyheder direkte på siden. Er du skrevet op på distributionslisten for Studieservice nyhedsbrev, bliver du dog ved med at modtage en mail om nyt på servicesiden i ny og næ, da der ikke er nogen abonnementsfunktion på SDUnet.

Velkommen til servicesiden om undervisning og eksamen
Tag godt imod den nye serviceside Undervisning og eksamen. Klik dig rundt, udforsk de tre Q&A og skriv til Studieservice SDUnet mailbox på studieservice-sdunet@sdu.dk, hvis du har input til siden. Det er din mulighed for at gøre den brugbar for både dig selv og dine kollegaer.

 
Redaktionen afsluttet: 01.03.2022