Skip to main content
DA / EN

Om trivsel

”Klog på trivsel” er tilbage

Vær med til at skabe trivsel på SDU

Af SDU Uddannelse, , 09-10-2024

Så er det tid igen! ”Klog på trivsel” vender tilbage den 8. november 2024, og det er din mulighed for at deltage i SDU’s fælles trivselsarrangement, der blev sat i gang efter Studiemiljøundersøgelsen 2023.

Et rum for både studerende og ansatte

Sidste år blev arrangementet afholdt for første gang den 31. oktober, hvor betydningen af fællesskaber var i fokus. Det var et rum, hvor både studerende og ansatte kunne drøfte trivsel på tværs af tilhørsforhold. I år bygger vi videre på den succes, når temaet ”Skamfuld (mis)trivsel” tages op.

Oplægsholderne Christian Hjortkjær og Ditte Roth Hulgaard vil udforske, hvordan skam kan påvirke vores trivsel, og hvordan psykisk mistrivsel udvikler sig – især blandt unge. Det er en enestående mulighed for at få nye perspektiver på trivsel og bidrage til samtalen om, hvordan vi skaber et sundere og mere støttende miljø på tværs af universitetet.

Vi ses den 8. november!

Engager dig i diskussionen og vær med til at skabe en forskel for både dig selv, de studerende og dine kolleger. Deltag i ”Klog på trivsel” og bliv en del af løsningen.

Tilmeld dig på mitsdu.dk/klog-paa-trivsel (åbner i nyt vindue).

Vil du vide mere?

mitsdu.dk/klog-paa-trivsel (åbner i nyt vindue) kan du se programmet, læse om sidste års arrangement og finde kontaktoplysninger, hvis du ønsker at komme i kontakt med arrangørerne.

Redaktionen afsluttet: 09.10.2024