Skip to main content
DA / EN
Dekanens ord

Julehilsen fra dekanen

2022 går på hæld og en velfortjent juleferie venter forude, inden vi træder ind i 2023

Af Marianne Holmer , , 21-12-2022

Kære medarbejder

Jeg vil gerne ønske jer en glædelig jul og et godt nytår.

2022 har været endnu et specielt år med mange omvæltninger. Efter pandemien havde jeg et håb om, at vi kunne se fremad og holde fokus på nogle af de globale udfordringer. Hvor eksperter kunne spille en større rolle i rådgivning af beslutningstagere og sikre evidensbaserede løsninger.

Desværre har den umenneskelige krig i Ukraine rystet os alle. De mange følger i form af stigende energiomkostninger og oprustning af forsvaret betyder store ændringer i privatøkonomien og samfundsøkonomien. På fakultetet er vi gået i gang med at gennemgå vores budgetter for de kommende år for at sikre en bæredygtig økonomi under disse forandringer.

På trods af dette fastholder vi vores ambitioner om at levere uddannelse af høj kvalitet og sikre et godt studiemiljø på tværs af alle uddannelser. De mange bevillinger her op til jul viser, at de danske og internationale fonde vurderer, at vores forskning er af høj kvalitet og bidrager til ny og relevant viden i vores samfund.

Jeg vil gerne sige tak for den store indsats, som ydes på hele fakultetet. Jeg håber, at alle har haft lejlighed til at hygge sig i løbet af december måned med de forskellige sociale aktiviteter, som har været afholdt rundt omkring. Jeg håber, at alle får mulighed for at nyde julen og helligdagene sammen med familie og venner.

Glædelig jul og godt nytår
Marianne Holmer, dekan

Redaktionen afsluttet: 21.12.2022