Skip to main content
DA / EN

Spørg brevkassen

Spørg brevkassen: Trappe på Stenten i SUND-bygningen

Synes du også, at trappen på Stenten i SUND-bygningen er til den smalle side? I denne uges brevkasse får du svar på, hvorfor den ser ud, som den gør.

Af SUND Kommunikation, , 06-06-2024


Spørgsmål til brevkassen:

Jeg går ofte fra Stenten ind i SUND-bygningen og undrer mig over, at den trappe, man her møder op til anden sal, er så smal. Jeg synes, det ser lidt mærkeligt ud, og det er faktisk svært for to personer at passere hinanden på trappen. Umiddelbart virker det til, at der er plads nok til, at trappen kunne have været bredere?

Trappe på Stenten i SUND-bygningen på Campus Odense


Kære kollega.

Tak for din henvendelse. Vi har sendt din undren videre til Teknisk Service. De fortæller, at forklaringen skal findes i designprocessen, som ligger mere end ti år tilbage.

For det første har man i designet villet fastholde størst mulig fribredde på Stenten, så der er frit udsyn til indgangen Stenten Syd og på sigt også den store kunstlampe, som kommer over den brede trappe.

For det andet er den smalle trappe på Stenten blot lavet som en alternativ trappe for, at man nemmere skal kunne komme til og fra fakultetssekretariatet på anden sal.

Den primære trappe til anden sal den, der er placeret ved elevatoren på Skoven, og som går helt fra stueetagen og op:

Trappe på Skoven i SUND-bygningen på Campus Odense

Hilsen SUND Kommunikation

Spørg brevkassen

Få opklaret små og store ting om SUND. Det kan være om bygningerne, omgivelserne, sammenhængen med resten af SDU eller hvad der rører sig på fakultetet. Er der noget, du undrer dig over, så skriv til os i SUND Kommunikation. Vi udvælger de spørgsmål, vi vurderer, flest kan få glæde af at få svar på.

Skriv til os med spørgsmål til brevkassen

Redaktionen afsluttet: 06.06.2024