Skip to main content
Fakultetsadministrationen

Personalenyt

Personalenyt i TEK Fakultetsadministration

Tilgange og afgange i Fakultetsadministrationen på TEK.

TEK Uddannelse

Anna Bülow, som i øjeblikket er barselsvikar for Harisa Tuemand-Seferovic, indtræder i den 15. august 2022 i stillingen som AC-fuldmægtig til uddannelsesområdet.

Når Sofie Birch er tilbage fra barsel 1. september 2022 overtager Kim Price, som pt. er barselsvikar for Sofie, stillingen som barselsvikar for Harisa i studienævnssekretariatet efter Anna. Kims vikariat løber frem til udgangen af marts 2023.

TEK Innovation

D. 1. august 2022 starter Doris Bell som Fundingrådgiver i TEK Innovation. Doris vil fysisk være at finde på campus Sønderborg, men vil arbejde på tværs af Odense og Sønderborg. Doris kommer med en stærk indsigt i det Europæiske fundinglandskab.

TEK Økonomi

D. 1. september 2022 starter Elleni Cotti som projektøkonom i TEK Økonomi i en tidsbegrænset stilling på et år. Elleni kommer fra en stilling som forskningssekretær på OUH.

TEK Kommunikation

TEK Kommunikation har lige nu to stillingsopslag som henholdsvis Content Creator og Brobygningsmedarbejder. Stillingen som Content Creator er en erstatning for Sebastian Nisted Bertelsen, som har valgt at søge nye udfordringer og derfor fratræder d. 31. juli.
Redaktionen afsluttet: 15.07.2022