Skip to main content
Fakultetsadministrationen

Personalenyt

Personalenyt i TEK Fakultetsadministration

Tilgange og afgange i Fakultetsadministrationen på TEK.

TEK Kommunikation byder velkommen til Jonas S. Berg som ny teamkoordinator for markedsføring

Onsdag 1. juni siger TEK KOM velkommen til Jonas S. Berg, som er afdelingens nye SoMe- og Marketing Manager. Jonas har de seneste fire år været Social Media Lead hos Lagkagehuset med ansvar for digital markedsføring, annoncebudgetter og kampagner. Jonas har tidligere arbejdet for TV2, DR og et produktionsselskab i New York, og han overtager rorpinden som teamkoordinator i markedsføringsteamet efter Klaus Elkær, der har skiftet job til SAMF.

TEK Uddannelse byder velkommen til Kim Erik Jensen

Kim Erik Jensen tiltræder stillingen som koordinator for uddannelseskvalitet og -udvikling, hvor han vil tage over for Per Æbelø, som har skiftet job til SUND. Kim har været ansat på SDU i ca. 10 år, og har haft forskellige funktioner i Fællesadministrationen i den periode. Kim forlader en stilling i Optagelsen i Studieservice, hvor han arbejder med kandidatoptaget til TEK. Kim starter hos os mandag d. 13. juni.

TEK Uddannelse siger farvel til Karina Therkildsen

Karina T Therkildsen forlader sin stilling som AC-fuldmægtig i staben i TEK Uddannelse med udgangen af maj måned for at søge nye udfordringer. Karina vil fortsat være at finde på TEK, da hun tiltræder en stilling ved SDU Robotics pr. 1. juni. Vi takker Karina for hendes indsats og ønsker hende held og lykke med de nye udfordringer.


Redaktionen afsluttet: 09.06.2022