Skip to main content
Fakultetsadministrationen

Personalenyt

Personalenyt i TEK Fakultetsadministration

Tilgange i Fakultetsadministrationen på TEK.

TEK Økonomi

I TEK Økonomi starter to nye medarbejdere, den ene er en afløser for Signe Nørgaard-Madsen den anden i en nyoprettet stilling.

John-Nathan Ommestrup kommer fra Odense og tiltræder 1. maj 2022 som projektøkonom i Odense. Han har tidligere arbejdet med projektrapportering og regnskab  hos bla. FGU fyn.

Shihua Wang Mogensen (Sarah) kommer fra Sønderborg og tiltræder 1. maj 2022 som projektøkonom i Sønderborg. Hun har tidligere arbejdet som controller hos Saab og har dertil i flere år undervist i regnskab på SDU i Sønderborg.

TEK Uddannelse Stab

Casper Schmidt Jørgensen ansættes pr. 1. maj 2022 som dataanalytiker for uddannelsesøkonomi og -kvalitet, og han afløser Mads Zygmunt Feddersen, som stopper ved udgange af maj. Casper kommer fra en stilling hos Fonden for Entreprenørskab, hvor han har beskæftiget sig med data, både mht. analyse og formidling og bringer erfaring i opbygning af evalueringer, datahåndtering, visualisering og struktureret analysearbejde med sig. Med Casper får vi et stærkt kort ind på holdet.

TEK Innovation

Sidsel Fabricius Hansen ansættes som funding rådgiver i TEK Innovation, og hun afløser Susanne Kjelstrup, der nu er leder af TEK Innovation. Sidsel har tidligere været ansat i sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) og har her bl.a. været med til at udarbejde opslag til  fondens tematiske opslag inden for den grønne omstilling. Herudover har Sidsel betjent Forskningsrådet for Teknologi og Produktion og bringer hermed værdifuld viden omkring evaluering af ansøgninger til DFF ind i TEK Innovations funding team.


Redaktionen afsluttet: 03.05.2022