Skip to main content

Tiltrækning af studerende

Vores primære opgave er at tiltrække flere studerende til uddannelserne på TEK.

Team Rekruttering består af

 

Sebastian Nisted Bertelsen (teamkoordinator)

Bolette Gadkjær Smidemann

Lise Kanstrup

Mette Høyberg Qvarfot

Signe Lund

Ulf Rasmussen

 

Vi rækker ud til ungdomsuddannelserne med forskellige arrangementer og tilbud

 

Vi tilbyder workshops, oplæg, studiepraktik og camps, som afholdes af vores ambassadører fra de forskellige TEK-uddannelser. Temaerne er koblet op på en TEK-uddannelse eller et emne fra eksempelvis gymnasiereformen.


Vi arbejder en del med den internationale rekruttering, hvor der ikke kun fokuseres på Nordtyskland, men på det meste af Europa og sågar på lande på andre kontinenter.


Kontakt: Signe Lund (Sønderborg)


I Team Rekruttering sidder vi med mangeartede projekter, såsom Interreg-projekter, Diversitetsprojekt og MP2-projekter, hvilket betyder at vi ud over de almindelige workshops også tit må sadle om og lave aktiviteter, der passer præcist ind i det enkelte projekt.

Vi tager ud på de forskellige uddannelser med informationsmateriale om SDU. Dette gør vi i form af gymnasieturen to gange årligt, samt i form af TEK on Tour, som er et tiltag der opstod under Corona.


Vi løfter en stor opgave i forbindelse med Åbent hus, hvor vi altid gerne vil være med til at gøre dagen både spændende og faglig relevant for de kommende studerende.

Generelt kan vi være behjælpelige med idéer til afholdelse af nationale/internationale arrangementer eller workshops, samt uddeling af vores erfaring.

 

Kontakt: Lise Kanstrup (Sønderborg) Ulf Rasmussen (Odense) og Signe Lund (international-Sønderborg)

 

Ansvarlig for siden: Fakultetssekretariatet

Sidst opdateret: 19.11.2021