Skip to main content
DA / EN
Studiestart

Studiestart på IMADA

”At få fingrene i matematikken igen…”

Af Ursula Lundgreen, , 01-09-2022

Sådan beskriver både Anne Press og Anja Brooks deres største glæde ved at skulle begynde på kandidaten i Data Science på IMADA.

Det her med at kunne komme ind og få lov til at fordybe mig i matematikken og få nogle helt nye kompetencer. Det er nok det jeg glæder mig mest til.

Anja Brooks, kandidatstuderende på Data Science

– Det her med at kunne komme ind og få lov til at fordybe mig i matematikken og få nogle helt nye kompetencer. Det er nok det jeg glæder mig mest til, fortæller Anja, der har arbejdet 6 år som jordemoder og fremover skal pendle mellem Horsens og Odense for at følge det nye studie.

– Det et transportvilkår, som jeg sagtens kan leve med, forklarer Anja, der lader til at have en masse blod på tanden for at komme i gang med studiet.

Jeg føler mig bare vildt privilegeret, og synes det er en unik mulighed at kunne tage denne her uddannelse og på den måde ikke skal helt tilbage til start og begynde forfra.

Anne Press, kandidatstuderende på Data Science

Også Anne, som oprindeligt er uddannet fysioterapeut og bor i Svendborg, ser frem til at kunne bygge videre på sin bachelor.

– Jeg føler mig bare vildt privilegeret, og synes det er en unik mulighed at kunne tage denne her uddannelse og på den måde ikke skal helt tilbage til start og begynde forfra. Matematikken har jeg altid brændt for, så jeg glæder mig bare til at få fingrene i det igen, siger Anne, med begejstring i stemmen.

IMADA byder alle studerende, nye som gamle, velkommen til et nyt og spændende semester.

Glædelig 1. september!

Topbillede: Det er Anja Brooks til venstre og Anne Press til højre.

Redaktionen afsluttet: 01.09.2022