Skip to main content
DA / EN
IT-udstyr

Fortsat længere leveringstider på IT-udstyr

Den globale leverancesituation inden for it-udstyr berører os alle lige nu, og der er mangel på varer i mange kategorier.

Af Servicedesken, , 10-08-2021

Det skyldes både en voldsom stigning i efterspørgslen, samt at produktionskapaciteten ikke kan følge med i tilstrækkeligt tempo.
Desuden er der store udfordringer med fragt og transport fra Asien til Europa. Udfordringer, som desværre forventes at fortsætte resten af året og måske også ind i 2022.

I SDU IT er vi fuldt bevidste om, at situationen bestemt ikke er optimal for dig. Vi har aldrig befundet os i en lignende situation før, men selvom udfordringerne er uden fortilfælde og på mange områder ligger uden for vores hænder, prøver vi i SDU IT at afhjælpe eller minimere de negative konsekvenser.

Derfor bestiller vi i samarbejde med vores leverandører en række af de mest efterspurgte produkter til lager – bestillinger som rækker mange måneder ud i fremtiden for at forsøge at kunne tilbyde en løbende leverance af standard IT-udstyr.

Er der brug for speciel-udstyr eller andet udstyr der ligger udenfor det sortiment vi lægger på lager, må der forventes betydelig leveringstid – fra 4 uger og op til flere måneder.

Du skal ikke tøve med at henvende dig til SDU IT hvis du har brug for noget IT-udstyr. Vi gør os umage med at hjælpe. Du kan se vores udvalg på https://it.sdu.dk/ eller skriv til os på servicedesk@sdu.dk for hjælp og vejledning.

Redaktionen afsluttet: 10.08.2021