Skip to main content
DA / EN

Personalenyt

Ny chef for Teknisk Service

Henrik Mørkenborg Ravn er ny områdechef for Teknisk Service på SDU. Han afløser Leif Jensen, der går på pension.

Af Nicolai Lynge Drost, , 08-10-2021

I et stærkt ansøgerfelt har et enigt ansættelsesudvalg i september vurderet, at Henrik Mørkenborg Ravn er den rette til at overtage rollen som områdechef for Teknisk Service.

Henrik Mørkenborg Ravn tiltræder den 1. november 2021 og afløser Leif Jensen, nuværende områdechef for Teknisk Service, der går på pension med udgangen af oktober.

Universitetsdirektør Thomas Buchvald Vind ser frem til samarbejdet med Henrik Mørkenborg Ravn, som overtager tjansen fra en markant SDU-person igennem mange år.

- Leif har igennem en menneskealder været en utrolig kapacitet for universitet, og han har været en stor del af den udvikling, SDU og hele sektoren har gennemgået de sidste mange år. Jeg er dog helt tryg ved og begejstret for ansættelsen af Henrik, som både har ledelseserfaring, teknisk indsigt og ikke mindst kendskab til universitetssektoren med sine 16 års ansættelse på SDU, siger han.

Vil fortsætte den spændende udvikling på SDU
Gennem sin ansættelse på SDU, har Henrik opbygget et solidt kendskab til SDUs værdier og opgaver og de mange brugere, som er afhængige af, at Teknisk Service bidrager til et velfungerende universitet på tværs af alle SDUs lokationer.

- Teknisk Service har hele tiden fokus på en agil drift, som kan justeres i takt med, at vilkårene ændres. Jeg er bevidst om vigtigheden af, at SDU skal være attraktiv for både studerende, ansatte og eksterne. Det sker ikke mindst via en ansvarsfuld drift, hvor hensynet til miljø, bæredygtighed og økonomisk ansvarlighed er grundlæggende præmisser for det daglige virke, siger Henrik Mørkenborg Ravn og tilføjer:

- Der er mange gode tiltag i gang i Teknisk Service, der skal sikre og udvikle ovenstående. Tiltag, jeg allerede er involveret i som en del af den nuværende ledergruppe. Det er en spændende udvikling, som jeg med min indsigt i driften vil glæde mig til at kunne samle og implementere sammen med en stor portefølje af dygtige medarbejdere og ledere i Teknisk Service.

Henrik bor til dagligt i Ringe sammen med sin hustru og søn på 4 år. Fritiden bruges til hans store interesse for mad, vin og have.

Redaktionen afsluttet: 08.10.2021