Skip to main content
DA / EN

SDU HR

Intelligent Motion

Kom stærkt ind i 2024 med lette øvelser, du selv kan lave på kontoret eller foran computeren.

Af SDU HR, 19-01-2024

SDU HR Arbejdsmiljø og Udvikling sætter sammen med SDU Bevæger Sig fokus på let fysik træning i arbejdsdagen. Træning er nemlig godt for os alle - medarbejdere, virksomheder og samfundet – men det virker kun, hvis man faktisk træner, så hvordan kommer du i gang med at træne?

Forskningsenheden for Fysisk Aktivitet og Sundhed i Arbejdslivet har udarbejdet en række videoer med introduktion til konceptet Intelligent Motion. Her finder du instruktioner i de bedste og mest effektive træningsøvelser med særligt fokus på medarbejdere med stillesiddende arbejde.

Med Intelligent Motion får du en pakke med let tilgængelige øvelser, der øger arbejdsglæden og tager kampen op mod de trælse smerter, der kan opstå når du sidder for meget. Disse øvelser kan ikke kun lindre, men også forebygge smerter, så vi anbefaler at starte allerede nu. Du kan give dig i kast med dem når som helst, og du behøver ikke engang skifte til træningstøj.

Kom godt i gang inde på SDU Bevæger Sig’s hjemmeside, hvor du, udover videoerne med instruktioner i at udføre øvelserne, også finder nogle helt nye klip, der forklarer, hvorfor Intelligent Motion er så fedt. Det er nemlig ikke bare smart, det er også videnskabeligt begrundet!

Hold desuden øje med vores kommende event om Introduktion til Intelligent Motion, som vil blive tilgængeligt på ’SDU-medarbejderkurser’. Her kan du lære lette og effektive øvelser, som du kan implementere i din daglige rutine.
Redaktionen afsluttet: 19.01.2024