Skip to main content
DA / EN

Vicedirektør

Ny vicedirektør for uddannelse på SDU

Stinne Hørup Hansen er pr. 1. januar 2024 ny vicedirektør for uddannelse på SDU. Et stærkt kort og et godt udgangspunkt for de store forandringer vi står overfor på uddannelsesområdet.

Af Rektorsekretariatet, 28-11-2023

Rektoratet udmeldte den 22. august 2023, at der oprettes en ny stilling som vicedirektør for uddannelse, som får ansvaret for de uddannelsesadministrative opgaver i Fællesadministrationen pr. 1. januar 2024. Vicedirektøren for uddannelse vil få en vigtig rolle i den videre omstilling af uddannelsesadministrationen på SDU. Vicedirektøren for uddannelse har ansvar for SDU Studieservice i Fællesadministrationen og vil have personalereference til prorektor.

I efteråret har stillingen som vicedirektør for uddannelse været opslået med ansøgningsfrist den 23. oktober. Et bredt og stærkt ansøgerfelt har vidnet om stor interesse for stillingen.

Et ansættelsesudvalg bestående af Helle Waagepetersen (prorektor), Thomas Buchvald Vind (universitetsdirektør), Per Boisen (kontorchef, Studieservice), Merete Munk (sekretariatschef, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet), Ditte Bjerrisgaard Bundesen (kommunikationschef, SDU Kommunikation) og Christian Bilde Dannevang (tillidsrepræsentant og AC-fuldmægtig, SDU Digital) har med støtte fra konsulentfirmaet Genitor gennemført samtaler med ansøgere til stillingen.

Analytisk og engageret og et kendt ansigt på SDU

"Det glæder mig meget, at SDU med Stinne Hørup Hansen får en vicedirektør for uddannelse, som har et betydeligt kendskab til videregående uddannelse og universitetssektoren. Stinne Hørup Hansen vil med sit store engagement, en veludviklet analytisk og systematisk sans og dygtighed i at kommunikere og involvere medarbejdere og samarbejdspartnere kunne påtage sig den vigtige opgave med at omstille SDU's uddannelsesadministration i de kommende år. Jeg ser frem til samarbejdet med Stinne Hørup Hansen som vicedirektør for uddannelse", siger Helle Waagepetersen, prorektor.

"Jeg har været ansat på SDU i mere end 13 år i forskellige områder af universitetet. Jeg har haft det privilegie at arbejde sammen med mange dygtige og engagerede mennesker og har fået et stort netværk og kendskab til de forskellige fagligheder og lokale behov, der er rundt omkring i organisationen. Det, tror jeg, er et godt udgangspunkt for den omstilling, vi står overfor, hvor vi skal arbejde mod flere fælles processer", siger Stinne Hørup Hansen.

Uddannelsesadministration er kompleks og kræver samarbejde

SDU's nye vicedirektør for uddannelse har fokus på betydningen af samarbejde for, at vi lykkes med uddannelsesadministration:

"Uddannelsesadministrationen favner hele den studerendes uddannelsesrejse og er så kompleks, at det kræver et stærkt samarbejde mellem alle aktører uanset, hvor man sidder i organisationen. Det samarbejde er vi nu i gang med at videreudvikle, da vi har taget hul på forberedelserne til en meget omfattende udskiftning af STADS til et nyt system, som indkøbes i samarbejde med seks andre universiteter. Jeg vil arbejde for, at vi får et system, hvor studerende, administrative medarbejdere og undervisere oplever en samlet og brugervenlig digital understøttelse af uddannelsesadministrationen", siger Stinne Hørup Hansen.

Stinne Hørup Hansen tiltræder som vicedirektør for uddannelse den 1. januar 2024.

Stinne Hørup Hansens erfaringer omfatter bl.a.

  • Konstitueret studiechef, SDU Studieservice, SDU
  • Kontorchef for Strategi og Rekruttering, SDU Studieservice, SDU
  • Ledelseskonsulent, Borgmesterforvaltning, Odense Kommune
  • Projektleder og PA, Teknisk Service, SDU
  • Projektleder, Det Naturvidenskabelige Fakultetssekretariat, SDU
  • Ph.d. indenfor naturvidenskabsdidaktik, SDU
  • Civilingeniør, cand.polyt., Danmarks Tekniske Universitet
Redaktionen afsluttet: 28.11.2023